Η Τελειότητα και τα Κρυμμένα Μυστικά στη Νέα Σειρά του Netflix

Στη νέα μίνι σειρά μυστηρίου The Perfect Couple, παρακολουθούμε την ιστορία της Γκριρ Γκάρισον Γουίνμπερι, την οποία υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν. Είναι συγγραφέας δημοφιλών έργων που θυμίζουν τις ιστορίες της Άγκαθα Κρίστι και μητριάρχης μιας πλούσιας οικογένειας στο γραφικό Ναντάκετ. Η Γκριρ συστήνεται ως μια αυστηρή φρουρός των οικογενειακών μυστικών, έτοιμη να προστατεύσει την αψεγάδιαστη εικόνα που έχει χτίσει.

Η σειρά εξερευνά τις συνθέσεις και τις ψυχολογίες των χαρακτήρων, μέσα σε έναν κόσμο όπου η τελειότητα είναι επιφανειακή. Η Γκριρ και ο σύζυγός της, Ταγκ Γουίνμπερι, είναι το ιδανικό ζευγάρι που συνδυάζει πλούτο, ομορφιά και δόξα, έχοντας τρεις γιους. Ωστόσο, η ανακάλυψη ενός πτώματος ένα πρωί γάμου ανατρέπει την ηρεμία της οικογένειας και απειλεί να φέρει στο φως σκοτεινά οικογενειακά μυστικά που η Γκριρ προσπαθεί να προστατέψει.

Το The Perfect Couple είναι μια σειρά που δεν περιορίζεται μόνο στην πλοκή του μυστηρίου. Ασκεί κοινωνική κριτική απέναντι στην προνομιούχα τάξη του 1% με ευφυή χιούμορ, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τις κοινωνικές περσόνες που τους επιβάλλουν τα στερεότυπα. Οι γυναίκες της σειράς υιοθετούν αψεγάδιαστους ρόλους, αλλά όταν φτάσουν στα όριά τους, έρχονται αντιμέτωπες με τη ζοφερή πραγματικότητα.

Η σειρά παρουσιάζει μια οπτική γεμάτη αντιφάσεις, καθιστώντας τους χαρακτήρες, από την Γκριρ μέχρι τους άλλους, πιθανούς θύτες με διαφορετικές αποσκευές ενοχής. Κάθε επεισόδιο προσφέρει μια γεύση από τη λουσμένη στο φως καθημερινότητα τους, η οποία, όπως αποδεικνύεται, είναι εύθραυστη και γεμάτηρουές.

Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν, Λιβ Σράιμπερ, Ιζαμπέλ Ατζανί, Ιβ Χιούσον.
Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 55%.
Η σειρά προβάλλεται από το Netflix.
Πηγή: kathimerini.gr