Η Μόδα στην Εποχή της Καινοτομίας και της Ενδυνάμωσης: Το Συνέδριο Change Makers III

Η μόδα, εφήμερη και ταυτόχρονα βαθιά ριζωμένη στη συνείδησή μας, συνεχίζει να μας συναρπάζει. Το παρόν της μόδας συναντά το μέλλον της, καθώς οι ηγέτες της βιομηχανίας συγκεντρώνονται για να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις γύρω από τη μόδα, τον πολιτισμό και την καινοτομία.

Η Καθημερινή και η Vogue Greece διοργανώνουν το συνέδριο Change Makers III στις 5 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σημαντικές προσωπικότητες της μόδας θα ανέβουν στη σκηνή, προσφέροντας ιστορίες και εμπειρίες που έσπασαν τα στεγανά και άλλαξαν τη βιομηχανία.

Η Vogue Greece καλωσορίζει την fashion designer και philanthropist Diane Von Furstenberg, την ηθοποιό και μοντέλο Marisa Berenson, την πρωτοπόρο Iris Van Herpen, καθώς και την Ελληνίδα δημιουργό Μαίρη Κατράντζου. Επίσης, θα είναι παρόντες και άλλοι αναγνωρίσιμοι καλλιτέχνες που θα εμπνεύσουν το κοινό με τις ιδέες τους.

Το συνέδριο εξερευνά θέματα όπως η γυναικεία ενδυνάμωση, η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη, αναδεικνύοντας τη σημασία αυτών στις σύγχρονες βιώσιμες πρακτικές της μόδας. Τι καθορίζει έναν Change Maker σήμερα;

Για να συμμετάσχετε, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά Early Bird (50% έκπτωση για περιορισμένες θέσεις) και διασφαλίζοντας τη συμμετοχή σας στην ειδική τιμή των 65€ (αρχική τιμή: 130€).

Μάθετε περισσότερα για το συνέδριο στο changemakers.vogue.gr.

Σας περιμένουμε στην πρώτη σειρά της μόδας!

Πηγή: kathimerini.gr