Η Θεανώ Κλάδη συνδυάζει υποκριτική και νομικές σπουδές με πάθος και όνειρα
Πριν από μερικούς μήνες, η Θεανώ Κλάδη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη δραματική σχολή της Αθήνας, ενώ απομένουν άλλα τρία μαθήματα για να αποκτήσει το πτυχίο της από τη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η 22χρονη ηθοποιός, από τα 18 της χρόνια που μετακόμισε από το Ηράκλειο Κρήτης στην Αθήνα, επιδίωξε να συνδυάσει τις σπουδές της προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της.

Η νέα οικογενειακή κωμωδία του Mega, Έχω παιδιά, έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο και θα την δούμε να συμμετέχει σε αυτήν, ερμηνεύοντας τη Σόφη, μια 23χρονη ακτιβίστρια και συνιδιοκτήτρια start-up ζυθοποιίας. Στη σειρά, η Σόφη προσλαμβάνει τη Σάρα, την πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία βρίσκεται σε μια δουλειά όπου καλείται να αντιμετωπίσει προκλήσεις αντίστοιχες με αυτές που γνωρίζει στο σπίτι της, καθώς και οι δύο ανήκουν στη Γενιά Ζ. Η ιστορία εξερευνά τις κωμικές πτυχές της καθημερινότητας μιας οικογένειας και των προκλήσεων στην ανατροφή των παιδιών.

Η έμπνευση για την υποκριτική της προήλθε από την παιδική της ηλικία, όταν μαζί με την αδερφή και την ξαδέρφη της έγραφαν ιστορίες και εκείνη είχε τον ρόλο της παρουσίας. Αυτή η εμπειρία ενός θεατρικού επιδόρπιο ήταν καθοριστική όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική στο Λύκειο.

Όσον αφορά την ανησυχία που νιώθει για το μέλλον της στη βιομηχανία, η Θεανώ παραδέχεται ότι η άγνοια κινδύνου την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της και να παραμείνει ενθουσιασμένη για την καριέρα της. Παρά το άγχος που της προκαλεί ο χώρος, αυτή τη στιγμή το συνοδεύει η χαρά και η ευτυχία.

Μια σκέψη που την παρηγορεί είναι οι υποστηρικτικές αντιδράσεις της οικογένειας και των φίλων της όταν τους ανακοίνωσε τους στόχους της. Σημαντικό για εκείνη είναι να θυμάται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί αμφισβήτηση σε ό,τι αφορά την επιτυχία της.

Όσο για χαρακτήρες, υπάρχει μια φράση που την ενοχλεί: το «χαλάρωσε» όταν είναι αγχωμένη, κάτι που την αναστατώνει. Αναφορικά με τη γενιά της, πιστεύει ότι είναι πολιτικά ορθή και μπορεί να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην κοινωνία, γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία.

Τέλος, θα ήθελε να βρεθεί στο τηλεοπτικό σύμπαν της σειράς Στο παρά πέντε, όπου θα είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια περιπέτεια γεμάτη ανατροπές και κωμικές καταστάσεις.

Πηγή: kathimerini.gr