Σημαντική Ημέρα για τη Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ με την Ψήφο του Παύλου Γερουλάνου
Ο Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας λίγο πριν από την ψήφο του στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, δήλωσε τη σημασία της ημέρας: «Είναι πολύ σημαντική ημέρα σήμερα για τη Δημοκρατία και την παράταξη (…). Οι μεγάλες ουρές μας δίνουν μεγάλη δύναμη, η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στον νέο πρόεδρο, δύναμη στο ΠΑΣΟΚ». Ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Πριν ψηφίσει, ο Γερουλάνος είχε απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά, χρησιμοποιώντας το σύνθημα «Ήρθε η ώρα!» και καλώντας κάθε προοδευτικό πολίτη να προσέλθει στις κάλπες. Χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του στο Twitter, προέτρεψε τους ψηφοφόρους να επιδείξουν υπομονή και επιμονή σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν ουρές.

Η διαδικασία των εκλογών άρχισε το πρωί στις 7 και αναμένεται να διαρκέσει έως τις 7 το βράδυ, με πιθανότητα παράτασης αν υπάρξει σημαντική προσέλευση στα εκλογικά κέντρα. Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν ο τελευταίος από τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος που ψήφισε, ακολουθώντας τους Χάρη Δούκα, Μιχάλη Κατρίνη, Νάντια Γιαννακοπούλου και Νίκο Ανδρουλάκη.

Πηγή: kathimerini.gr