Νίκος Παππάς Δηλώνει Ότι Δεν Θα Είναι Υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς, πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, αποσαφήνισε: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια κουβέντα, έχουμε όλες μας τις δυνάμεις διοχετεύσει για να εκπληρώσουμε τα καθήκοντα που μας έχουν ανατεθεί».

Κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο κ. Παππάς επεσήμανε: «Απευθυνόμαστε στους πολίτες της Ελλάδας και λέμε ξεκάθαρα ότι η χώρα έχει ανάγκη από μία μεγάλη προοδευτική αλλαγή».

Τα ζητήματα που έθιξε περιλάμβαναν την ανάγκη για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, τονίζοντας ότι «πρέπει να σταματήσουμε να παρακολουθούμε εκατομμύρια στρέμματα δασών να καίγονται κάθε χρόνο» και την αντίθεση του κόσμου με την κατάσταση των υποδομών και τις τραγωδίες που προκύπτουν από την αμέλεια. Ανέφερε επίσης τον αυξανόμενο αριθμό θανάτων σε σχέση με τις γεννήσεις στη χώρα, υπογραμμίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας και την αλλοίωση των θεσμών του κράτους δικαίου.

«Όλα τα παραπάνω είναι αποτελέσματα των επιλογών και των πολιτικών του κύριου Μητσοτάκη. Δεν είναι όμως η αναπόφευκτη μοίρα του ελληνικού λαού», δήλωσε ο κ. Παππάς, αγγίζοντας θέματα που αφορούν την ενημέρωση και την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων.

Πηγή: kathimerini.gr