Νίκος Ανδρουλάκης Περιοδεία στο Λασίθι και Κάλεσμα για Στήριξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στην Ιεράπετρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, πραγματοποίησε συναντήσεις με μέλη και υποστηρικτές του κόμματος. Απευθυνόμενος στους πολίτες, ζήτησε τη στήριξή τους προκειμένου να αλλάξει η συντηρητική πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία.

Αναφερόμενος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αποσυνδεδεμένος από την πραγματικότητα, ανακοινώνοντας λύσεις που δεν επιλύουν τα προβλήματα αλλά απλώς τα πασάρουν. Εξήγησε ότι έχει θέσει οκτώ εθνικούς στόχους, οι οποίοι μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή των Ελλήνων εάν ο λαός δώσει τη στήριξή του για να γίνει η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξέφρασε και την ανησυχία του σχετικά με την καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι δοκιμάζονται από ελλείψεις σε ιατρικές υπηρεσίες και αναφέρθηκε στην ανάγκη για βελτίωση της παιδείας στη χώρα. Διαβεβαίωσε ότι επιδιώκει μια ηθική διακυβέρνηση χωρίς φαινόμενα διαφθοράς.

Σημείωσε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει απογοητεύσει τον ελληνικό λαό, καθώς, παρά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν το 2019 και το 2023, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Αντίθετα, η χώρα βρίσκεται στη δεύτερη χειρότερη θέση όσον αφορά την αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη, με τους μισθούς να πέφτουν και τον πληθωρισμό να μειώνει το οικογενειακό εισόδημα.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο αυξημένο κόστος ζωής και παραγωγής, επισημαίνοντας πως ο ελληνικός λαός αναγκάζεται να πληρώνει υψηλές δαπάνες για ιατρική περίθαλψη. Εν κατακλείδι, υπογράμμισε την ανάγκη για μια διαφορετική πολιτική για τη χώρα.

Αύριο, θα επισκεφθεί και τη Σητεία, και το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Πηγή: kathimerini.gr