Κρίσιμος Δεύτερος Γύρος για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ: Έκκληση Συμμετοχής από τη Νάντια Γιαννακοπούλου
«Η Νάντια Γιαννακοπούλου υπογραμμίζει τη σημασία του δεύτερου γύρου εκλογών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί σε δύο μέρες. Είναι μια καθοριστική εκλογική διαδικασία, καθώς το αποτέλεσμα θα κρίνει σημαντικά ζητήματα για το Κίνημα. Οι προοδευτικοί πολίτες, οι οποίοι ενίσχυσαν το ΠΑΣΟΚ με την παρουσία τους στον πρώτο γύρο, καλούνται ξανά να συμμετάσχουν μαζικά.

Η Γιαννακοπούλου εκφράζει την κατανόησή της προς όσους ψήφισαν άλλους υποψηφίους και ορίζει την τρέχουσα στιγμή ως την πιο κρίσιμη. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τον υποψήφιο που μπορεί να προσφέρει τη δυναμική που απαιτείται για την πρόοδο του ΠΑΣΟΚ και την εκπλήρωση των προσδοκιών τους.

Τονίζει ότι η συμμετοχή είναι καθοριστική, καθώς όλους μας αφορά το τελικό αποτέλεσμα και όλοι έχουμε την ευθύνη να διαμορφώσουμε το μέλλον του Κινήματος. Η ανάγκη για μια ισχυρή ηγεσία, που θα συνδυάζει ιδέες και προτάσεις, είναι επιτακτική.

Επιπλέον, η Γιαννακοπούλου αναφέρεται στη δέσμευσή της να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ από τη Δευτέρα και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στις εκλογές, προκειμένου να αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο για το Κίνημα, γεμάτο ελπίδα και δυνατότητα ανατροπής.

Η επιτυχία αυτή απαιτεί τη συνεργασία όλων μας, ώστε το ΠΑΣΟΚ να γίνει ένας ισχυρός παράγοντας στην πολιτική σκηνή, ικανός να υπερβεί τις δυσκολίες και να επανέλθει σε μια πορεία σταθερής ανάπτυξης.»

Πηγή: kathimerini.gr