Η Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και η Πρόσκληση για Ενότητα και Αλλαγή

Ο Παύλος Γερουλάνος, που μίλησε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τόνισε τη σημασία της «αναγέννησης» του κόμματος, αναφέροντας ότι «τώρα είναι η ώρα». Υπογράμμισε πως η κοινωνία περιμένει από το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της.

«Δεν διανοούμαστε να χάσουμε την ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Απαιτούνται τρία πράγματα: Σχέδιο, ενότητα και εμπειρία διακυβέρνησης», πρόσθεσε ο κ. Γερουλάνος, επισημαίνοντας ότι η προοπτική εξουσίας για το ΠΑΣΟΚ είναι συνδεδεμένη με την αλλαγή νοοτροπίας και ηγεσίας.

«Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ με ένα συγκεκριμένο σχέδιο που θα προσπαθήσει να αλλάξει ριζικά το διοικητικό και παραγωγικό μοντέλο της χώρας», ανέφερε. Πρόσθεσε ότι το σχέδιο «Αναγέννηση» είναι πολιτικό, ανθρωποκεντρικό και πατριωτικό.

«Η επιλογή για τη νέα ηγεσία είναι κρίσιμη. Η ευθύνη δεν είναι μόνο προς τους φίλους μας, αλλά και προς την κοινωνία και την πατρίδα», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος, καλώντας τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να αγωνιστούν ενωμένα για το κοινό τους μέλλον.

Ο κ. Γερουλάνος επεσήμανε τη σημασία του προεδρικού ρόλου, λέγοντας ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι παρών σε όλες τις μάχες που θα δοθούν στο κόμμα, τη Βουλή και την κοινωνία. «Ο πρόεδρος δεν μπορεί να είναι απλά εκπρόσωπος, πρέπει να είναι βουλευτής», υπογράμμισε.

Κλείνοντας, δήλωσε: «Σας διαβεβαιώνω ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει αν όλοι ενωθούμε και δώσουμε αυτόν τον αγώνα μαζί».

Πηγή: kathimerini.gr