Επανυποψηφιότητα Κασσελάκη για την Προεδρία με έμφαση στη Δημοκρατία εντός του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου και ζήτησε από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν την προσπάθειά του, υποστηρίζοντας ότι την τελική απόφαση πρέπει να την πάρει η βάση του κόμματος. «Εσείς θα αποφασίσετε εάν θέλετε να υπάρξει άρση εμπιστοσύνης στην προεδρία μου ή όχι» δήλωσε, επισημαίνοντας ότι ακόμα και αν ακυρώσουν την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει σε εκλογές εντός του καθορισμένου χρονοδιαγράμματος.

«Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Αφήστε μας να χάσουμε εάν δεν φοβάστε» ανέφερε, τονίζοντας ότι η δημοκρατία στο κόμμα πρέπει να διατηρηθεί. Ο Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη να αποφεύγονται οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε κλειστά δωμάτια, χωρίς τη συμμετοχή και την πλειοψηφία των μελών. «Αλλά σας λέω, έρχεται η ενότητα στη βάση. Πολύς νέος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενός σύγχρονου κόμματος που θα έχει κύρος στην ιστορία της Αριστεράς και της Ελλάδας.

Η ανάρτησή του κλείνει με την πρόσκληση προς τα μέλη να οργανωθούν και να τον στηρίξουν, με σκοπό να φέρουν τη δημοκρατία στη διαδικασία του κόμματος. «Σας ζητώ να οργανωθείτε και να με στηρίξετε», κατέληξε.

Πηγή: kathimerini.gr