Ελενα Ακρίτα Ξεκαθαρίζει τη Θέση της Για την Κοινοβουλευτική της Έδρα
Σε ανάρτησή της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένα Ακρίτα, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την Κ.Ο. και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη». Υπογράμμισε πως η επιλογή της είναι «ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου» και ότι δεν πρόκειται να γίνει αποστάτρια.

Αναφερόμενη στην παραίτησή της, η κ. Ακρίτα είπε πως «δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον Πρόεδρο της Βουλής αν δεν έχει προηγηθεί αντίστοιχη στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος». Σημείωσε ότι η αποδοχή της παραίτησής της από τον πρόεδρο της Κ.Ο. Νίκο Παππά δεν είχε συμβεί.

Ο Αγγελος Τσέκερης, πρώην διευθυντής της Αυγής, είχε θέσει το ερώτημα «από πού ακριβώς δήλωσε παραίτηση η κυρία Ακρίτα». Στην απάντησή της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του ανέφερε: «Τι από τη φράση μου “θέτω την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος” δεν καταλάβατε; Αυτό έκανε ο Οθωνας Ηλιόπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία».

Κλείνοντας, η Ελένα Ακρίτα δήλωσε ότι, αν και στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, δεν σκοπεύει να γίνει «τηλεοπτικός μαϊντανός» και να εξαπολύει ύβρεις κατά του εσωκομματικού της αντιπάλου.

Πηγή: kathimerini.gr