Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορίες κατά του Κασσελάκη για σχέδιο διάλυσης του κόμματος
Στελέχη της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρουν ότι η σιωπή και η μη διάψευση των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν σε μεγάλες εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σχετικά με τον κ. Κασσελάκη, επιβεβαιώνουν τις προθέσεις του και την αλήθεια των καταγγελιών. Στην ανακοίνωσή τους, υπογραμμίζουν ότι ο κ. Κασσελάκης επιδιώκει να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1.500 τ.μ.

Συνεχίζουν λέγοντας ότι οι πράξεις του φανερώνουν τη συμμετοχή του σε μια διατεταγμένη υπηρεσία που αποσκοπεί στη διάλυση του κόμματος προς όφελος των συμφερόντων που επιθυμούν να διατηρήσουν την ΝΔ στην εξουσία. «Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα που σχετίζονται με την ίδρυση του κόμματος Κασσελάκη και την πιθανή δημόσια στήριξη στη ΝΔ, κάτι που έχει ξαναγίνει», αναφέρουν καταληκτικά.

Επιπλέον, όπως επισημαίνει δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», ο αποπεμφθείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι πρώτα θα επιδιώξει να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον οδηγήσει σε δραματική πτώση, με στόχο να τον φτάσει στο 0,5% των δημοσκοπήσεων. Έπειτα, θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου κόμματος, που θα κινείται στην Αριστερά, αλλά θα έχει αποφύγει τις παθογένειες του υφιστάμενου ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: kathimerini.gr