Εξερευνώντας τις Νέες Διαστάσεις της Θηλυκότητας και της Ανδρικής Ταυτότητας στη Vogue Greece Νοεμβρίου
Η Vogue Greece για τον Νοέμβριο εξερευνά νέες έννοιες γύρω από τη θηλυκότητα, με την Cindy Bruna, πρέσβειρα της L’Oréal Paris και ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, να κοσμεί το εξώφυλλό της. Στην συνέντευξή της στην Έλις Κις, εκφράζει την ανυπομονησία της να συμμετάσχει στο συνέδριο Change Makers στις 5 Νοεμβρίου, όπου θα μιλήσει για το μόντελινγκ και την σημασία της γυναικείας ενδυνάμωσης, καθώς και για τον αγώνα κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Στο τεύχος συμμετέχουν επτά γυναίκες που διαπρέπουν στους τομείς τους, περιγράφοντας τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις που ταλανίζουν τις γυναίκες σήμερα. Ανάμεσά τους βρίσκονται η ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελώνη και η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, οι οποίες μιλούν για τις αντιφάσεις που βιώνουν και πώς αυτές τις εγκλωβίζουν σε καθιερωμένους ρόλους.

Η Vogue Νοεμβρίου περιλαμβάνει επίσης μια συνέντευξη με τη σκηνοθέτιδα Coralie Fargeat, η οποία μοιράζεται τη σκέψη της γύρω από το σενάριο της ταινίας The Substance και τη σχέση των γυναικών με το σώμα και τον χρόνο, αναφέροντας την πίεση που νιώθουν σχετικά με την εικόνα τους.

Στο τεύχος συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Δημήτρης Καπουράνης και Μιχαήλ Ταμπακάκης, που μιλούν για τη σύγχρονη ανδρική ταυτότητα στην εποχή μας, αναδεικνύοντας τη σημαντική αλλαγή στα στερεότυπα που περιβάλλουν την αρρενωπότητα.

Ο Alessandro Vigilante, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής του Rochas, μοιράζεται τη φιλοσοφία του για την τέχνη της μόδας, ενώ ο Alain Gossuin προβάλλει τη νέα του συλλογή Gossuin Mark II, εστιάζοντας στη βιωσιμότητα και την ποιότητα.

Η Ιωάννα Βρυζάκη, διευθύντρια της Συλλογής Δημήτρη Δασκαλόπουλου, συζητά τη δωρεά στο κοινό μέσα από τη δημόσια έκθεση έργων τέχνης.

Μη χάσετε την Vogue Greece Νοεμβρίου, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή».
Πηγή: kathimerini.gr