Ανακαλύπτοντας τα Γοητευτικά Χωριά και Μαγευτικά Ταξίδια στην Ελληνική Φύση

Δέκα δημοφιλή χωριά, όπως η Τσαγκαράδα, ο Άγιος Λαυρέντιος, η Στενή, η Καστάνιτσα, η Δημητσάνα, τα Άνω Πορόια, η Άνω Χώρα, η Αρναία, το Κουκούλι και οι Μελισσουργοί, προσφέρονται ως ιδανικοί προορισμοί για τις επόμενες αποδράσεις μας. Αυτές οι ονειρεμένες τοποθεσίες μας αναζωογονούν και μας προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσουμε την ελληνική φύση μέσα από βουνά, λίμνες και ποτάμια. Εξερευνούμε πανέμορφα δασικά μονοπάτια και ζούμε νέες περιπέτειες στην καρδιά της φθινοπωρινής Ελλάδας, η οποία μας υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες.

Τα «Ταξίδια» του μήνα προσφέρουν επίσης μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον κόσμο πιο κοντά. Με εννέα ενδιαφέροντα οδοιπορικά στις πέντε ηπείρους, κάποια είναι πιο εύκολα και άλλα περισσότερο απαιτητικά, αλλά όλα έχουν τη δική τους γοητεία. Από την Αιθιοπία με τις περήφανες φυλές, την Καμπότζη με τις αντιθέσεις της, έως την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ και τη συναρπαστική ανακάλυψη του μουσικού της παρελθόντος, οι προτάσεις αυτές μας διαβάζουν την ιστορία των τόπων. Επίσης, ταξιδεύουμε στην ανατολική Αυστραλία με ένα βαν, ανακαλύπτουμε οικογενειακώς τη Βαρσοβία και την Κρακοβία, και καταλαβαίνουμε γιατί η Βαλένθια είναι η πιο κουλ πόλη της Ισπανίας, ενώ η επιστροφή στο Μπουένος Άιρες φέρνει πάντα μια μεθυστική ατμόσφαιρα.

Τα «Ταξίδια» κυκλοφορούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

Όλα αυτά αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να οργανώσουμε την εκδρομή μας, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαύσουμε κάθε στιγμή και θα χορτάσουμε εικόνες, γεύσεις και μοναδικές εμπειρίες.

Πηγή: kathimerini.gr