Διάσημες Προσωπικότητες Στηρίζουν Χάρις και Τραμπ σε Σαββατοκύριακο Πολιτικών Εκδηλώσεων
Η Κάμαλα Χάρις θα γιορτάσει τα 60α γενέθλιά της την Κυριακή και σχεδιάζει να συμμετάσχει σήμερα σε μια συγκέντρωση στο Ντιτρόιτ, στο Μίσιγκαν, όπου θα έχει στο πλευρό της τη Lizzo. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει γεννηθεί στον Ντιτρόιτ, έχει ήδη εκφράσει τη στήριξή της στην Χάρις, με την οποία δήλωσε ότι ψήφισε νωρίτερα. Η Χάρις επιδιώκει να διασφαλίσει τη νίκη της στις κρίσιμες πολιτείες όπως η Πενσιλβάνια, το Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, προσδοκώντας να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα κερδίσει την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ, ο Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιήσει εκστρατεία στην Πενσιλβάνια αυτό το Σαββατοκύριακο, έχοντας στο πλευρό του τον Ελον Μασκ, ο οποίος προσφέρει τόσο οικονομική όσο και πολιτική στήριξη. Ο Τραμπ θα μιλήσει στους κατοίκους του Χάρισμπουργκ και σκοπεύει να αναλάβει προσωρινά καθήκοντα υπαλλήλου σε ένα McDonald’s, θέλοντας να αμφισβητήσει τη δήλωση της Χάρις σχετικά με την εργασιακή της εμπειρία σε αλυσίδα φαστ φουντ.

Χθες, οι δύο υποψήφιοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Μίσιγκαν, με την Χάρις να αναφέρεται στην ηλικία του Τραμπ και να εγείρει ερωτήματα για την ικανότητά του να αναλάβει δύσκολες ευθύνες. Από την πλευρά του, ο 78χρονος Τραμπ την αποκάλεσε «αποτυχημένη» και με «λιγότερη ενέργεια κι από ένα κουνέλι».

Αύριο, η Χάρις θα μεταβεί στην Τζόρτζια για να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους στην Ατλάντα, πλαισιωμένη από τον Usher, και οι δύο αναμένεται να ενθαρρύνουν την συμμετοχή στις πρόωρες κάλπες. Την ίδια ημέρα, ο Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετάσχει στην εκστρατεία υπέρ της Χάρις στο Λας Βέγκας, υποστηρίζοντας ότι δεν χρειαζόμαστε άλλον έναν Τραμπ, ο οποίος χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ηλικία και απερισκεψία.

Πηγή: kathimerini.gr