Τίτλος: Δολοφονία και Σεξουαλική Κακοποίηση Δύο Αδελφών στην Κυψέλη
Σε καταθέσεις τους, δύο αδέλφια, 17 και 19 ετών, αναφέρθηκαν σε μακροχρόνια σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν από τον 28χρονο ξάδελφό τους. Τα αδέλφια είναι καθ΄ομολογίαν δράστες της δολοφονίας του 28χρονου, που συνέβη πρόσφατα στην Κυψέλη. Ο 17χρονος άνδρας κατέθεσε ότι ο 28χρονος τού είχε ασκήσει σεξουαλική παρενόχληση στην Αλβανία όταν ήταν μικρότερος. Ακόμα, ανέφερε ότι αν και δεν τον είχε δει για χρόνια, αυτός του έστελνε περιστασιακά μηνύματα στο Instagram.

Ο 19χρονος, από την πλευρά του, ανέφερε ότι επίσης υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 28χρονο κατά την παιδική του ηλικία και ότι η βία γινόταν όλο και πιο έντονη με το πέρασμα του χρόνου, όσο εκείνος και η οικογένειά του ζούσαν στην Αλβανία. «Γενικά νιώθαμε και οι δύο ότι μας έχει καταστρέψει τη ζωή μας», δήλωσε.

Όταν ο πατέρας των αδελφών επικοινώνησε με τον 28χρονο για να τον ρωτήσει αν αληθεύουν οι κατηγορίες, εκείνος παραδέχτηκε ότι είχε διαπράξει λάθη στην παιδική τους ηλικία. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έστειλε και μήνυμα μέσω messenger ζητώντας συγνώμη για τα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν.

Στον τόπο του εγκλήματος, κατά την ημέρα της δολοφονίας, ο 19χρονος περιέγραψε ότι είχαν κανονίσει να συναντηθούν με τον 28χρονο. Αυτός τους είχε πει ότι οι κακοποιητικές του συμπεριφορές ήταν λάθη του παρελθόντος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η συζήτηση γύρω από τα παρελθοντικά γεγονότα τους οδήγησε σε καβγά, και τελικά οι αδελφοί επιτέθηκαν με μαχαίρια στον 28χρονο. Ο 19χρονος δήλωσε ότι και οι δύο είχαν μαζί τους σουγιάδες.

Ο 17χρονος δεν θυμόταν αν ο αδερφός του είχε επίσης μαχαίρι ή αν συμμετείχε και εκείνος στην επίθεση. Στον 17χρονο αναφέρθηκε ότι κρατούσε το μαχαίρι καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ στο τέλος έφυγαν από το σημείο, αφήνοντας το μαχαίρι σε έναν κάδο.

Πηγή: kathimerini.gr