Νεκρός ο 40χρονος μετά την επίθεση στον πατέρα του στο Βόλο

Νεκρός εντοπίστηκε ο 40χρονος άνδρας που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του, πριν από λίγες ημέρες. Η σορός του βρέθηκε στην περιοχή Πευκάκια, κοντά στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., οι οικογενειακές διαφορές αποτέλεσαν την αφορμή για την επίθεση του 40χρονου κατά του 69χρονου πατέρα του, αν και οι λεπτομέρειες της διαμάχης δεν είναι ακόμα γνωστές. Ο καβγάς ξέσπασε εντός του σπιτιού τους, με τον 40χρονο να επιτίθεται αρχικά με μαχαίρι, χωρίς να τραυματίσει τον πατέρα του. Στη συνέχεια, ωστόσο, χρησιμοποίησε ψαροντούφεκο, τραυματίζοντας τον στη θωρακική χώρα.

Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν, με τον 40χρονο να χτυπά τον 69χρονο στο κεφάλι με το ψαροντούφεκο, με αποτέλεσμα η μεταλλική βέργα να διαπεράσει το κρανίο του πατέρα του από την αριστερή πλευρά της κροταφικής χώρας και να εξέλθει από τη δεξιά.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της μεταλλικής βέργας. Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Στην περιοχή Πευκάκια, εντοπίστηκε επίσης το ηλεκτρικό ποδήλατο του 40χρονου. Άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου έσπευσαν και περισυνέλεξαν τη σορό, την οποία παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ και την μετέφεραν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή: kathimerini.gr