Έξι προσαγωγές υπόπτων μετά τους πυροβολισμούς στον Κεραμεικό

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών έχει αναλάβει τη διερεύνηση ενός επεισοδίου με πυροβολισμούς που συνέβη το πρωί της Τετάρτης στον Κεραμεικό. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε έξι προσαγωγές πιθανών υπόπτων σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβάν καταγράφηκε γύρω στις 10:20 στη διασταύρωση των οδών Κεραμεικού και Ιάσονος, όταν άγνωστοι, ύποπτοι τρεις στον αριθμό, άνοιξαν πυρ κατά ενός 36χρονου Aλβανού, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Το θύμα, που είχε στο παρελθόν συλληφθεί για παραβάσεις νόμου περί όπλων και μικροκλοπές, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» και δεν έχει μπορέσει να εξεταστεί από τους αστυνομικούς μέχρι στιγμής.

Στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν έξι κάλυκες, ενώ οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Προς το παρόν, η αιτία της επίθεσης παραμένει αδιευκρίνιστη, ωστόσο ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι η πιθανή σύνδεση της υπόθεσης με διακίνηση ναρκωτικών.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό.

Πηγή: kathimerini.gr