Διαμάχη του Σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη με τον Δήμο Αθηναίων για τα Έργα που Επηρεάζουν το Εστιατόριο του
Ο Δήμος Αθηναίων απαντά σε βίντεο του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη σχετικά με τα «πολυήμερα» έργα που εκτελούνται μπροστά από το εστιατόριό του. Στην ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή επισημαίνει «κατηγορηματικά» πως «οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων δεν πραγματοποιούν κανένα έργο στο συγκεκριμένο σημείο».

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται πως «στις 25/9 και στις 14/10 ο ΔΕΔΔΗΕ μας ενημέρωσε για βλάβη στο σημείο, όπου σε αυτές τις περιπτώσεις δεν απαιτείται άδεια από τον Δήμο». Επίσης, σημειώνεται ότι έργα πραγματοποιούνται από την ΕΝΑΟΝ (φυσικό αέριο) σε διάφορα σημεία της οδού Κεραμεικού, χωρίς να ζητείται άδεια από τον Δήμο.

Νωρίτερα, ο κ. Τσιοτίνης είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπάρχουν «ανοιχτές τάφροι» για έργα στο πεζοδρόμιο μπροστά από το εστιατόριό του, απευθυνόμενος προσωπικά στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα. Ο σεφ δήλωσε ότι «το ένα μου εστιατόριο είναι ουσιαστικά κλειστό, γιατί έχετε σκάψει μπροστά από όλο το μαγαζί», τονίζοντας ότι έχει απευθυνθεί σε πολλές υπηρεσίες χωρίς να βρει λύση στο πρόβλημά του.

Από την πλευρά του Δήμου, επισημαίνεται ότι οι καταγγελίες του κ. Τσιοτίνη είναι «πλήρως ανυπόστατες», καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υπαιτιότητας του Δήμου για την κατάσταση που περιγράφει.

Πηγή: kathimerini.gr