Ακύρωση συναυλίας Ταξίδι Χωρίς Σύνορα λόγω υγειονομικών προβλημάτων του Νίκου Πορτοκάλογου
Ανακοινώθηκε η ακύρωση της συναυλίας «Ταξίδι Χωρίς Σύνορα», η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Η ακύρωση επιβεβαιώθηκε από τον Νίκο Πορτοκάλογου και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Ο Νίκος Πορτοκάλογου, ύστερα από σοβαρή αδιαθεσία και υψηλό πυρετό, διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, ενώ πρόσφατη πνευμονία υποχρέωσε τον θεράποντα ιατρό του να προτείνει να απέχει από οποιαδήποτε δραστηριότητα για μια εβδομάδα.

Η διοργανώτρια εταιρεία θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι θα λάβουν τα χρήματά τους με τους εξής τρόπους:
– Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας more.com με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή σε φυσικό σημείο του δικτύου more, θα δουν το ποσό να πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό τους.
– Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους με μετρητά θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] την ακόλουθη πληροφορία για την ολοκλήρωση της επιστροφής: α) Αριθμός Παραγγελίας, β) Τραπεζικό Λογαριασμό (ΙΒΑΝ), όνομα δικαιούχου και την τράπεζα στην οποία ανήκει.

Πηγή: kathimerini.gr