Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα Ετοιμάζει Νέα Ταινία Βασισμένη στο Βιβλίο της Ιντιθ Γουόρτον

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Φράνσις Φορντ Κόπολα, σε ηλικία 85 ετών, έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για την επόμενη ταινία του, τα γυρίσματα της οποίας φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν σύντομα. Σε δηλώσεις του στην Telegraph, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου της Ιντιθ Γουόρτον «The Glimpses of the Moon», που συνδυάζεται με επιρροές από την κλασική ταινία του Λίο ΜακΚάρεϊ «The Awful Truth». Και οι δύο αφηγούνται την ιστορία παντρεμένων ζευγαριών που προσπαθούν να χωρίσουν, αλλά διαπιστώνουν πόσο δύσκολο είναι να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον.

Ο Κόπολα έχει αναφέρει ότι η νέα του ταινία θα περιλαμβάνει έντονα χορευτικά και μουσικά στοιχεία, κάτι που δεν είναι καινούργιο για εκείνον, καθώς έχει δοκιμαστεί στο μιούζικαλ με τις ταινίες «One From the Heart» το 1981 και «Finian’s Rainbow» το 1968. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να κάνει την επόμενη ταινία του φτηνή, ενώ αντίθετα με το «Megalopolis», αυτή δεν θα είναι μια «επική» παραγωγή.

Ο Κόπολα έχει επίσης αναφέρει ότι η χρηματοδότηση της νέας ταινίας θα γίνει με συμβατικό τρόπο και δεν προβλέπεται να πάρει δάνειο από κανέναν. Υπάρχει μάλιστα πιθανότητα τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν στην Ευρώπη. Με πληροφορίες από World of Reel.
Πηγή: kathimerini.gr