Η Αθήνα εκδηλώνει θερμή συμπαθεία προς τους ξένους επισκέπτες της
Η θερμή υποδοχή που επιφύλαξε η ελληνική πρωτεύουσα στους υψηλούς ξένους επισκέπτες, όπως το ζεύγος της Σουηδίας, αντικατοπτρίζει την ειλικρίνεια των συναισθημάτων και την εκτίμηση του ελληνικού λαού. Η χθεσινή εξαιρετική λαϊκή παρουσία και οι επευφημίες δεν αποτελούν απλώς μια τυπική φιλοφροσύνη, αλλά εκφράζουν τη βαθιά συμπάθεια προς τους επισκέπτες.

Σήμερα, οι λάτρεις των αστρονομικών φαινομένων καλούνται να παρακολουθήσουν την ανατολή ή τη δύση της σελήνης, καθώς η σημερινή πανσέληνος συμπίπτει με την φθινοπωρινή ισημερία. Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο που οι ειδικοί συνιστούν να μην χάσουν. Επιπλέον, η πανσέληνος θα είναι κοντινότερα στη Γη, γεγονός που θα την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη και πιο λαμπερή.

Κατά την απουσία του κ. Βενιζέλου, οι υπόλοιποι αρχηγοί του Εθνικού Συνασπισμού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μόνο η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοκρατίας θα μπορούσε να διασφαλίσει επιτυχία. Έτσι, όταν εκείνος επέστρεψε, βρήκε τη θέση του υποψηφίου ήδη διαμορφωμένη, για την περίπτωση που δεν θα υπήρχε συμφωνία με την Κυβέρνηση για την αποκατάσταση ομαλότερης πολιτικής κατάστασης, με τον κ. Ζαΐμη στη θέση του προεδρεύοντος.

Πηγή: kathimerini.gr