Διατήρηση της Πολιτικής Ανεξαρτησίας και Δημιουργία Μεγάλων Πάρκων

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΤΕ, ο καγκελάριος Σούσνιγκ επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας με τις Μεγάλες Δυνάμεις προκειμένου να διασφαλιστεί η πολιτική ανεξαρτησία της χώρας και να προχωρήσει η οικονομική ανασυγκρότηση. Υπογράμμισε την αναγκαιότητα διατήρησης του υφιστάμενου πολιτικού καθεστώτος της Αυστρίας, το οποίο θεωρείται προς όφελος ολόκληρης της Ευρώπης.

Ταραχές φαίνεται ότι διαφαίνονται στην Ισπανία, με τους φόβους για κυβερνητική κρίση να αυξάνονται. Ο ανταποκριτής του Πρακτορείου Ρώϋτερ από τη Μαδρίτη αναφέρει ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει επιθέσεις τόσο από τη δεξιά όσο και από την αριστερά, γεγονός που την καθιστά πολιτικά ασθενή και ανίκανη να παρουσιαστεί από κοινού στα Κορτέζ.

Σημαντική πρωτοβουλία ανακοινώθηκε από το υπουργείο Συγκοινωνίας, που περιλαμβάνει την ίδρυση δύο μεγάλων πάρκων. Το πρώτο θα δημιουργηθεί στο πεδίο του Άρεως, το οποίο θα μετατραπεί σε εκτεταμένο πάρκο. Το δεύτερο πάρκο θα κατασκευαστεί στην πλημμυρισμένη περιοχή του Δέλτα του Φαλήρου, στο τέλος της Λεωφόρου Συγγρού.

Πηγή: kathimerini.gr