Αθηναϊκός Κόσμος Άγρυπνος για τον Εναέριο Αγώνα και Πολιτικές Εξελίξεις
Η ιλιγγιώδης πτήση από το Λονδίνο προς το άλλο άκρο της γης έχει προκαλέσει ζωηρό ενδιαφέρον στην Αθήνα. Χθες το πρωί, αρκετά αυτοκίνητα μετέφεραν πολίτες στο Τατόι, ώστε να παρακολουθήσουν τους συμμετέχοντες. Οι Μόλισον, οι οποίοι ηγούνται του εναέριου αγώνα από το Λονδίνο προς τη Μελβούρνη, ήταν οι πρώτοι που έφτασαν χθες το βράδυ στη Βαγδάτη και συνέχισαν προς το Αλαχαμπάντ.

Στο Βελιγράδι, τα μέλη του συμβουλίου της Αντιβασιλείας συναντήθηκαν με τους προέδρους της Βουλής και της Γερουσίας και ανέθεσαν την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον παραιτηθέντα πρωθυπουργό κ. Ουζούνοβιτς. Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τα παλαιά πολιτικά κόμματα, δήλωσε: «Ο ρόλος των παλαιών κομμάτων έληξε. Αυτά ανήκουν πλέον στην ιστορία. Τα κόμματα αυτά κατήργησαν και δεν πρόκειται να αναβιώσουν ποτέ στο μέλλον».

Από τα Χανιά, οι φιλελεύθεροι βουλευτές κ.κ. Παπανδρέου, Μαρσέλλος, Γαρουφαλιάς και Πετροπυλάκης έφτασαν σήμερα στην πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος αποφάσισε να τερματίσει την αποχή του κόμματος των Φιλελευθέρων από τις εργασίες της Βουλής, πιθανότατα επιστρέφοντας στην Αθήνα εντός της εβδομάδας.

Πηγή: kathimerini.gr