Αναγκαία η Ενίσχυση των Αεροπορικών Δυνάμεων και Σημαντικές Πολιτικές Εξελίξεις στην Αμερική
Ο στρατηγός Ουίλλιαμ Μίτσελ, πρώην διευθυντής της αμερικανικής στρατιωτικής αεροπορίας, προχώρησε σε δηλώσεις στην Ουάσιγκτον τονίζοντας την αναγκαιότητα αύξησης των αεροπορικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Υπογράμμισε ότι η Ιαπωνία αποτελεί τον πιο σοβαρό κίνδυνο για την Αμερική, και όλα τα αμερικανικά αεροσκάφη πρέπει να είναι ικανά για εναέριες επιδρομές κατά της Ιαπωνίας.

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε χθες στην πολιτική σκηνή. Λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν στην προσπάθεια του Προέδρου της Δημοκρατίας να επιτύχει συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία, ο κ. Ζαΐμης παρέδωσε τους εκλογικούς νόμους προς δημοσίευση, οι οποίοι δημοσιεύθηκαν χθες το βράδυ σε έκτακτο φύλλο της «Εφημερίδος της Κυβερνήσεως». Οι εκλογές για την αναθεωρητική Βουλή θα προκηρυχθούν στις 11 Νοεμβρίου.

Το Πανεπιστήμιο αποφάσισε να κοινοποιεί τακτικά κάθε Φεβρουάριο και Ιούλιο στους γονείς όλων των φοιτητών πληροφορίες για την πρόοδο των παιδιών τους. Αυτή η ενημέρωση θα περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με την προσέλευση των φοιτητών στις εξέτασεις, τις επιδόσεις τους σε διάφορα μαθήματα και τυχόν διακρίσεις που μπορεί να έχουν πετύχει λόγω εξαιρετικής απόδοσης.

Πηγή: kathimerini.gr