Ανάδειξη Πολιτιστικών και Κοινωνικών Θεμάτων στην Σύγχρονη Ελλάδα
Η εργασία θεωρείται από πολλούς ως η πιο χαρακτηριστική έκφραση μιας φυλής, και σύμφωνα με τον διευθυντή του Μετώπου Εργασίας, δόκτορα Λέυ, η πειθαρχία στην εργασία είναι αυτή που μπορεί να αποφέρει την πιο πολύτιμη παραγωγή. Στην εορτή που πραγματοποιήθηκε στο «Σπορτ Παλάστ» του Βερολίνου, αναδείχθηκαν αυτές οι απόψεις σε ένα πλαίσιο εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης.

Σε άλλο σημείο, παρατηρείται ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι εργατικές δυνάμεις έχουν κερδίσει έξι έδρες σε αναπληρωματικές εκλογές. Επίσης, το εργατικό κόμμα έχει καταφέρει να αποκτήσει τη διεύθυνση των δημοτικών υποθέσεων του Λονδίνου για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ωστόσο, υπάρχουν κενά στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, καθώς δεν παρέχει λύσεις σχετικά με την κρίσιμη μάχη ενάντια στον φασισμό.

Ακόμη, προγραμματίζεται φροντίδα για την πλατεία μπροστά από το τζαμί του Μοναστηρακίου, το οποίο, αν και δεν είναι ιστορικό κτίριο, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό υπόλειμμα της παλιάς Αθήνας. Η θέση του στην προ Τουρκοκρατία ήταν κεντρική και η τωρινή χρήση του ως μουσείο προσθέτει στην αναγκαιότητα διατήρησης ενός καθαρού και ευπρεπούς περιβάλλοντος γύρω από αυτό.

Πηγή: kathimerini.gr