Η Πολιτιστική Ατζέντα της Εβδομάδας με Μουσικές και Λογοτεχνικές Εκδηλώσεις

Το νέο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Μουσούλη, «Το προφίλ της Αν-Μαρί», εστιάζει στον εθισμό στα κοινωνικά δίκτυα. Η παρουσίασή του θα γίνει από τους Γιώργο Κορμά και Βαγγέλη Νάκη. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 7 μ.μ. στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου 12.

Ο Παύλος Παυλίδης θα εμφανιστεί στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, με μια συναυλία που θα περιλαμβάνει αγαπημένα του κομμάτια, καθώς και νέα τραγούδια του. Στη μουσική βραδιά θα συμμετάσχουν οι Αλέκος Γεωργουλόπουλος και Αλέξης Σταυρόπουλος, ενώ οι visual artworks του Βασίλη Κεχαγιά θα προσδώσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ.

Η Δήμητρα Γαλάνη θα παρουσιάσει το νέο της άλμπουμ, «Είσοδος κινδύνου», σε μία συναυλία όπου θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της 55χρονης πορείας της, μαζί με δύο καινούριες συνθέσεις που δημιούργησε με την Παυλίνα Βουλγαράκη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 9 μ.μ. στο Βεάκειο Θέατρο, Ηρακλείου 13.

Στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η προτελευταία συνάντηση του μήνα στην «Ταράτσα του Φοίβου», όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει ένα απολαυστικό μουσικό σόου μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη, την Ηρώ Σαΐα και τον κωμικό Θωμά Ζάμπρα, συνοδευόμενοι από τους μόνιμους συνεργάτες του.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής συνεχίζει την έκθεση για την 11η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα». Παρουσιάζονται επιλεγμένα σχέδια και μελέτες, ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή απόψεων για την αρχιτεκτονική σκέψη. Οι ώρες λειτουργίας είναι 11 π.μ. έως 7 μ.μ. από Τρίτη έως Παρασκευή και 10 π.μ. έως 3 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο.

Πηγή: kathimerini.gr