Κιλιάν Εμπαπέ Αντιμετωπίζει Ψευδείς Κατηγορίες Μετά από Ρεπορτάζ Σουηδικής Εφημερίδας
Ο Κιλιάν Εμπαπέ εξέφρασε την αγανάκτησή του σχετικά με τις «ψευδείς ειδήσεις» που κυκλοφόρησαν, με αφορμή δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet». Το άρθρο υποστήριξε ότι η σουηδική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για βιασμό, σχετική με το πρόσφατο ταξίδι του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στη Στοκχόλμη με φίλους του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Εμπαπέ φέρεται να είναι μεταξύ των υπόπτων σε μια υπόθεση που ερευνά η αστυνομία. Οι αρχές σκοπεύουν να καλέσουν τον 26χρονο στο πλαίσιο της διαδικασίας, καθώς θεωρείται ότι η μαρτυρία του θα μπορούσε να είναι καθοριστική για την εξέλιξη της έρευνας.

Η «Expressen» επιβεβαίωσε τα σχετικά δημοσιεύματα της «Aftonbladet», υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της έρευνας, ο φερόμενος βιασμός φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης, έπειτα από την αναφορά της γυναίκας που ζητούσε βοήθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την προηγούμενη Πέμπτη, ο Εμπαπέ βρισκόταν με φίλους του στο εστιατόριο «Chez Jolie» πριν συνεχίσουν τη νύχτα τους στο κλαμπ «V», όπου συνάντησαν και άλλους. Η αστυνομία ανέλαβε δράση το Σάββατο, μετά την καταγγελία που υποβλήθηκε.

Πηγή: kathimerini.gr