Ιστορική Στιγμή στο ΝΒΑ με τον ΛεΜπρόν και τον Μπρόνι Τζέιμς να Παίζουν Μαζί
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο γιος του, Μπρόνι, έγραψαν μία ιστορική στιγμή στο ΝΒΑ, καθώς συμμετείχαν μαζί σε αγώνα της preseason των Λος Άντζελες Λέικερς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, που διεξήχθη στο Παλμ Ντέζερτ της Καλιφόρνια. Αυτή η αναμέτρηση αποτέλεσε την πρώτη φορά που πατέρας και γιος αγωνίζονται ταυτόχρονα στην ίδια ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Μπρόνι, που γιόρτασε τα 20α γενέθλιά του, μπήκε στο γήπεδο κατά τη δεύτερη περίοδο. Ο ΛεΜπρόν, ο οποίος ετοιμάζεται για την 22η σεζόν του στο NBA, έλαβε θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους στο Acrisure Arena. Σε 16 λεπτά συμμετοχής, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε 19 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Αντίθετα, ο Μπρόνι Τζέιμς δεν σημείωσε πόντο κατά τη διάρκεια των 13 λεπτών που αγωνίστηκε, έχοντας δύο ριμπάουντ και τέσσερα λάθη. Στο παιχνίδι, ο ΛεΜπρόν προσπάθησε να καθοδηγήσει τον γιο του, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο όταν ο Μπρόνι έδωσε τη μπάλα στον πατέρα του για μία πιθανή επίθεση. Ωστόσο, ο νεαρός αστόχησε σε δύο σουτ, συμπεριλαμβανομένου ενός τρίποντου. Οι Λέικερς, τελικά, ηττήθηκαν με 118-114.

Πηγή: kathimerini.gr