Η Νέα Σχεδίαση του Skoda Elroq με Εντυπωσιακά Οπτικά Στοιχεία

Το Elroq της Škoda παρουσιάζεται με μια εντυπωσιακή σχεδίαση που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το νέο μπροστινό μέρος με το λογότυπο της εταιρείας και την πρωτοποριακή μάσκα “Tech-Deck Face”. Αξιοσημείωτοι είναι και οι προβολείς Matrix LED που είναι ενσωματωμένοι στον προφυλακτήρα, προσδίδοντας στο όχημα μια μοντέρνα αισθητική.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Elroq είναι η σχεδίαση των διαιρεμένων προβολέων, που προσφέρει μια δυναμική εμφάνιση. Το επάνω τμήμα των προβολέων επεκτείνεται ομαλά προς τα φτερά, καθιστώντας το μπροστινό μέρος ακόμα πιο αναγνωρίσιμο. Επίσης, το εξαιρετικό χρώμα Πράσινο Timiano, που είναι αποκλειστικό για το Elroq, συμβάλλει στη μοναδικότητά του.

Αναφορικά με το πίσω μέρος, το Elroq διαθέτει ένα χαρακτηριστικό σπόιλερ οροφής και κομψά πίσω φώτα LED. Οι λεπτομέρειες σε Unique Dark Chrome, όπως το λογότυπο που βρίσκεται κεντρικά στο καπό του χώρου αποσκευών και τα λογότυπα στις ζάντες αλουμινίου, προσθέτουν στην εξαιρετική του εμφάνιση.

Η συνολική αισθητική του Elroq ενισχύεται από τους στιβαρούς προφυλακτήρες τόσο μπροστά όσο και πίσω, που υπογραμμίζουν τη δυναμική του όψη. Αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα όχημα που ξεχωρίζει για την μοντέρνα και δυναμική σχεδίασή του.

Πηγή: kathimerini.gr