Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν είστε ευαίσθητοι στη γλουτένη;

Τι είναι τελικά η γλουτένη; Ποιος πρέπει να την αποφύγει; Και είναι πραγματικά μια δίαιτα χωρίς γλουτένη ένας αποτελεσματικός τρόπος απώλειας και διατήρησης βάρους;
Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται σε δημητριακά όπως το σιτάρι, το κριθάρι, η σίκαλη, σιτάρι όλυρα (ντίνκελ),καμούτ, ζέα, triticum dicoccum και κουσκούς.
Η προέλευση του ονόματος προέρχεται από τη λέξη κόλλα γιατί δίνει στα γλυκά και τις ζύμες μια κολλώδη υφή.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Πηγή: newsbomb.gr