fbpx

«Dr Θάνατος»: Νέα μαρτυρία θύματος – «Δυο χρόνια μετά δεν μπορώ να αναπνεύσω»

«Dr Θάνατος»: Νέα μαρτυρία θύματος - «Δυο χρόνια μετά δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Το ξέπλυμα και το… εκρηκτικό μήνυμα στο σπίτι του «Κοντού»

Νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο που ο ψευτογιατρός έπαιζε με τις λέξεις για να δικαιολογήσει τις αδικαιολόγητες πράξεις του.

Ο ψευτογιατρός στην απολογία του χαρακτήρισε ως «ενναλακτική ιατρική» τα μαντζούνια και τις αλχημείες που στέρησαν από δυο μητέρες τα παιδιά τους και από μια κόρη τον πατέρα της.

«Μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο καταδεικνύει ότι αυτά που πρότεινα αποτελούν τις κατεξοχήν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής για τον καρκίνο. Ανεξαρτήτως λοιπόν του ζητήματος της αποτελεσματικότητας τους η βοτανοθεραπεία και τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής.​Εδινα βότανα για να αποφύγουν τους πόνους» είπε ο ψευτογιατρός.

Το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων έφερε στο «φως» μία ακόμη συγλονιστική μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων του. «Δυο χρόνια μετά δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ακόμα είμαι με λοιμώξεις, δεν έχω σταματήσει, φάρμακα παίρνω».

Ο «Νίκος Κοντός» ούτε μια στιγμή δεν παραδέχθηκε ότι τα μαντζούνια του κατέστρεψαν οικογένειες, καθήλωσαν παιδιά σε αμαξίδια και επιτάχυναν τον θάνατο σε ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες. Έννοια του ήταν να βγάλει «καθαρή» τη σύζυγό του. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα για τις πράξεις του, όπως και οι δύο πραγματικοί γιατροί και συγκατηγορούμενοί του.

Πώς «άνοιγαν» οι δουλειές με υπηρεσίες… Placebo

«Με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού. Προσέφερα θεραπευτικές υπηρεσίες ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους, προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo» είπε ο «Κοντός».

Μητέρα θύματος ακούγοντας τον δεν πίστευε στα αυτιά της. «Απίστευτο έτσι; Δηλαδή πρέπει να του πούμε και ευχαριστώ προφανώς. Τα παιδιά τα έστειλε μια ώρα γρηγορότερα, απλά τα πράγματα» είπε η μητέρα.

Το ξέπλυμα και το… εκρηκτικό μήνυμα στο σπίτι του

Στο σπίτι του «Νίκου Κοντού» μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε ευρώ. Τα χρήματα που πήρε από τα θύματα είναι πολλά και υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν πως χρήματα υπάρχουν όμως έφτασαν στην τσέπη του με άλλους τρόπους. Ήδη ο ψευτογιατρός ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Όταν κατάλαβα την ανάγκη των ανθρώπων όχι μόνο δεν κράτησα την επιταγή, η οποία ανταποκρινόταν στο ύψος των βοτάνων που είχα προσφέρει αλλά την είχα παραδώσει λόγω δωρεάς ανώνυμα ταχυδρομικά στην Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος» ισχυρίστηκε ο ψευτογιατρός.

«Είναι μια επιταγή που έχω λάβει εγώ γνώση προσωπικά που έχει πάει στην ταχυδρομική θυρίδα της Μονής που αφορούσε μια οπισθογραφημένη επιταγή από τον ίδιο ως δωρεά στο μοναστήρι» είπε εκπρόσωπος της Μονής.

Η αποκάλυψη του ψευτογιατρού έχει βγάλει από το συρτάρι ένα ανεξιχνίαστο μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα με θύμα έναν 63χρονο επιχειρηματία.

Στο αυτοκίνητό του είχε τοποθετηθεί μια βόμβα, η οποία και εξερράγη. Ο άνθρωπος δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον υπόκοσμο. Το θύμα ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με τον «Κοντό».

Λίγους μήνες πριν είχε βρεθεί και δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός στην πυλωτή του κτηρίου. Ο «Κοντός» τότε εξετάστηκε από την ασφάλεια και «έπεσε από τα σύννεφα» όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο στόχος ήταν ο ίδιος.

H ασφάλεια «ξεσκονίζει» με προσοχή τα στοιχεία της επίθεσης.

Πηγή: newsbomb.gr

0 Shares