ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στην ΕΦΑ Χίου: Από αύριο (17/5) οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στην ΕΦΑ Χίου: Από αύριο (17/5) οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Η ΕΦΑ Χίου θα προσλάβει 13 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η ΕΦΑ Χίου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Αποκάλυψη – ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου Αγίου Ισιδώρου πόλης Χίου», του έργου «Αναδόμηση ναού Αγίου Ισιδώρου και ανάδειξη της παλαιοχριστιανικής βασιλικής», που θα υλοποιηθεί απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου, για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για οκτώ (8) μήνες.

Δείτε τις θέσεις εργασίας:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας την ακόλουθη διεύθυνση:

Ναυάρχου Νικοδήμου 1 Άγιος Γεώργιος – Κάστρο Χίου, 82 131 Χίος, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου, υπόψη κ. Καλλιόπης Παντελάρα 4 (τηλ. επικοινωνίας: 22710.44238, 22710.44738, 22710.44650), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 17/5/2022 έως 21/5/2022)

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Πηγή: newsbomb.gr