Αποκάλυψη βόμβα: Οι 4 συναντήσεις του Σημίτη με τον Παπαντωνίου πριν από το ΚΥΣΕΑ

Μίζες εξοπλιστικά | Ειδήσεις: Μια αποκάλυψη που βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό για το αν γνώριζε ο Κώστας Σημίτης τη δράση του Γιάννου Παπαντωνίου – Ο Εκδότης του περιοδικού «Αμυνα & Διπλωματία», Αλέξανδρος Τάρκας, σε άρθρο του ισχυρίζεται ότι υπήρξαν 4 μυστικές συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη  με τον κ. Παπαντωνίου για τα εξοπλιστικά ζητήματα – Παρόλα αυτά το περιβάλλον του κ. Σημίτη εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει απολύτως τίποτα και μάλιστα δηλώνει ότι «λυπάται» για τα όσα έκαναν ο Γιάννος Παπαντωνίου και ο Άκης Τσοχατζόπουλος 

Αποκάλυψη βόμβα: Οι 4 συναντήσεις του Σημίτη με τον Παπαντωνίου πριν από το ΚΥΣΕΑ

Μίζες εξοπλιστικά | Ειδήσεις: Μια αποκάλυψη που βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό για το αν γνώριζε ο Κώστας Σημίτης τη δράση του Γιάννου Παπαντωνίου – Ο Εκδότης του περιοδικού «Αμυνα & Διπλωματία», Αλέξανδρος Τάρκας, σε άρθρο του ισχυρίζεται ότι υπήρξαν 4 μυστικές συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού Προφυλάκιση Παπαντωνίου: Γιατί ο Σημίτης βγήκε ξαφνικά από τη «ναφθαλίνη» τον Απρίλιο του 2017;

Θυμίζουμε απλά για την ιστορία:

1. Για τα Ιμια έφταιγαν οι Ενοπλες Δυνάμεις. Τις ημέρες της κρίσης παρά το γεγονός ότι ήταν παντελώς άσχετος από κανόνες εμπλοκής κατηγορούσε τους ναυάρχους και τους στρατηγούς. Ο άνθρωπος που έμεινε στην ιστορία για την ιταμή δήλωση του μέσα στη Βουλή: «Ευχαριστώ πολύ τις ΗΠΑ», δεν πλήρωσε ποτέ, ούτε καν πολιτικά, για το γεγονός ότι κόντεψε να σύρει την Ελλάδα σε μια άκρως επικίνδυνη πολιτική κρίση και για το γεγονός ότι χάθηκαν άδικα ζωές αξιωμαστικών το βράδυ των Ιμίων. 

2. Για την εξευτελιστική εξέλιξη της παράδοσης Οτσαλάν έφταιγαν οι «υπερπατριώτες» και όχι ο ίδιος και οι «κυπατζήδες» υπουργοί του. Δεν ήξερε τίποτα για το γεγονός ότι σχεδόν σύσσωμη η κοινοβουλευτική του ομάδα του ΠΑΣΟΚ καλούσε τον Κούρδο ηγέτη να έρθει στην Ελλάδα και ότι ο υπουργός του των Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, ασκούσε τις ώρες της κρίσης την πατριωτική και υπεύθυνη πολιτική του τύπου: «Σάββα παιδί μου, πέτα τον έξω». Γι αυτά δεν ήξερε τίποτα το «κράτος Σημίτη» που εκείνη την περίοδο έφερε την κωδική ονομασία «Δεσποινίς Κατεχάκη».

3. Για το μέγα σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, πάλι δεν ήξερε τίποτα. Έφταιγαν οι πολίτες και οι επενδυτές που πήγαν να τζογάρουν τα χρήματά τους. Για το ότι η κυβέρνηση του έβγαζε μέχρι και προεκλογικές αφίσες προπαγάνδισης του Χρηματιστηρίου, δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Αρκέστηκε στο να δηλώσει απλά ότι «λυπάται».

Για όλα τα παραπάνω ο κ. Σημίτης που ήταν πρωθυπουργός της χώρας, δεν κλήθηκε ποτέ μα ποτέ να δώσει λόγο. 

 

Πηγή: newsbomb.gr