Agrohealth – Υγειονομικές Υπηρεσίες Βιομηχανικών και Επαγγελματικών Χώρων

Η Agrohealth είναι η εταιρεία υγειονομικών υπηρεσιών που εδώ και 15 χρόνια καλύπτει το φάσμα απαιτήσεων των βιομηχανιών, logistics και πάσης φύσεως επαγγελματικών χώρων. Οι επαγγελματικοί και βιομηχανικοί χώροι αντιμετωπίζουν λόγο της φύσης τους πρόκληση φθορών στα εμπορεύματα αλλά και δημιουργία επικίνδυνων εστιών μόλυνσης για τους εργαζόμενους αλλά και τους παραλήπτες των εμπορευμάτων από παράσιτα όπως ποντίκια, κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, φίδια, πουλιά κ.α. τα οποία αναγνωρίζονται από το HACCP (ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου) ως σημαντικές πηγές διασταυρούμενης επιμόλυνσης και υποβάθμισης. Απαιτούνται λοιπόν άμεσες σύγχρονες και σίγουρες λύσεις με οικονομία και εχεμύθεια, λύσεις που η Agrohealth μόνο δίνει.

Η Agrohealth μπορεί να πραγματοποιήσει εξειδικευμένες απεντομώσεις για καταπολέμηση εντόμων, ερπόντων-ιπταμένων, εργασίες μυοκτονίας για την καταπολέμηση τρωκτικών, απώθηση φιδιών καθώς και παρεμφερείς εργασίες καθαρισμού όπως καθαρισμός αφαίρεση ζιζανίων-χόρτων (εστίες τρωκτικών-φιδιών).Επίσης η εταιρεία μας προμηθεύει όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό όπως ηλεκτρικές εντομοπαγίδες, λωριδοκουρτίνες pvc, για την σύλληψη ή απώθηση παρασίτων.

Η Agrohealth πραγματοποιεί εξειδικευμένες και πιστοποιημένες απολυμάνσεις για COVID 19 και εξειδικευμένες εργασίες καθαρισμού και απολύμανση δεξαμενών πόσιμου νερού βιομηχανικής χρήσης(βιομηχανίες φαρμάκων-τροφίμων). Η Agrohealth είναι αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018 και CEPA EN 16636 εφαρμόζοντας πρόγραμμα ανακύκλωσης των υπολειμμάτων εργασίας καλύπτοντας τις απαιτήσεις των συνεργατών μας οπουδήποτε προτύπου (ISO-HACCP).

Η Agrohealth παρέχει πλήρη φάκελο τήρησης αρχείων απεντόμωσης-μυοκτονίας που μπορεί να προσαρμοσθεί σε κάθε πιστοποιήσιμο σύστημα ποιότητας ή ασφάλειας τροφίμων (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, Codex Alimentarious, ISO 45001,ISO 14001). Η Agrohealth είναι η σίγουρη λύση για τον επαγγελματία.

Αν θέλετε να μάθετε για τιμές και πληροφορίες καλέστε στο 22620-22263 210-8815116 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.agrohealth.gr